За нас

НАШАТА

ВИЗИЯ

Визия

    Най-доброто футболно образование за нашите играчи в България!

 

   Тази визия ни кара да ставаме все по-добри с всеки изминал ден, защото не спираме да търсим нови начини да подобрим качеството на тренировките, тяхната организация, и самите себе си като треньори.

 

  Целта на нашите тренировки е да изградим идеалния футболист!

 

      Методиката ни на обучение резултат от опита на повече от 100 треньори, които са работили с повече от 15000 деца от 1998 година насам.

      В нашите тренировки не притискаме децата за победа на всяка цена. Вместо това учим играчите на изключително трудни технически движения. Поощряваме всяка стъпка в правилната посока на изпълнение.

      Колкото повече децата използват трикове и умения по време на мач, които са научили по време на тренировка, толкова повече увереност и умения с топката ще изградят.

      Играем без конкретен вратар и изпълняваме ротационен принцип, в който всички играчи биват използвани на всяка позиция на терена.

      Разнообразните упражнения развиват мускулатурата по-обстойно и дългосрочно от еднотипно тичане. Тренировката трябва да се фокусира върху техниката и координацията (както и скоростта), за да се постигне максимален резултат с децата.

      Генетичните заложби със сигурност имат значение за техническите възможности, но по-важният и решителен фактор са тренировки, тренировки, и още тренировки. Колкото по-рано, толкова по-добре.

      Лъжливите движения дават преимущество и биват решаващи, когато двама играчи са равностойни физически. Ако се използват правилно и в точните моменти, лъжливите движения (трикове) обездвижват защитника като го принуждават да промени рязко тежестта на тялото си върху грешния крак.

      Така помагаме на децата да разберат и практикуват всички детайли от играта с топка и с двата крака.

 

НАШАТА ЦЕЛ

ПРЕДИ ВСИЧКО

ФУТБОЛЪТ Е ЗАБАВЛЕНИЕ

АЗ УСПЯХ С MFS!
ЗАПОЧНЕТЕ ВАШЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ СЕГА!