ИНДИВИДУАЛНИ

ИНДИВИДУАЛНА

ТРЕНИРОВКА


 
Бих искал повече информацияИндивидуално обучение

от 7 години

  MFS Индивидуалните Тренировки се планират и структурират специфично за всеки играч. Взимат се под внимание възрастта, нивото на уменията, позициятасилният крак, и други фактори при изготвянето на упражненията.

 

  В повечето отбори е трудно да се работи индивидуално върху слабите и силните страни на младежите поради големия брой играчи. Почти всички деца развиват непълноценни навици на техниката с топка в крака - стрелба, финтове, координация, целенасочено поемане на пас, и ситуационна преценка. Затова индивидуалното ни обучение е с цел подобряване на индивидуалното представяне. Тази оферта е насочена към талантливи играчи и такива, които искат да се развиват допълнително и/или професионално.

 

ТРИКОВЕ

АТЛЕТИКА

СТРЕЛБА

Финтове на място
Фронтално 1 на 1
Обръщане на посоката
Странично 1 на 1

Скорост
Баланс
Сила
Координация

Спиране
Поемане
Техника на шутиране
Техника на подаване

 

При индивидуалното обучение по футбол може да се постигне оптимална корекция и автоматизация на техниката!

 

  Основен елемент в упражненията ни е два и/или три удара тренировъчна ситуация. Този подход дава над 120 удара за една индивидуална тренировка, така че подобрението на футболните умения и навици да настъпи оптимално бързо. Също така, трябва да се подчертае, че задължително изискваме стрелба и с двата крака. Това се допълва с различни техники на стрелба като въртяща се топка, топка от въздуха, тупкаща топка, пас под напрежение, и други. Така играчите научават кой удар и техника са най-подходящи в дадена ситуация. Всички упражнения са с различни комбинации от трикове, така че да се тренира усещането за тялото и топката. Индивидуалните тренировки са идеално допълнение към отборните тренировки, за да се достигне пълния потенциал на даден футболист.

 

При желание за само една индивидуална тренировка,

цената е 90 лв. за 60 минути.
(+ 10 лв. за футболното игрище)

 

При предплащане на 10 индивидуални тренировки, 

цената е 70 лв. за 60 минути.

(+ 10 лв. за футболното игрище)

 

Ако имате абонамент и предплатите 10 индивидуални тренировки,

цената е 60 лв. за 60 минути.

(+ 10 лв. за футболното игрище)


FAQ

Frequently

asked questions

НАШАТА ЦЕЛ

ПРЕДИ ВСИЧКО

ФУТБОЛЪТ Е ЗАБАВЛЕНИЕ

АЗ УСПЯХ С MFS!
ЗАПОЧНЕТЕ ВАШЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ СЕГА!